Ett high school-år är så mycket mer än bara skolan!

Mon Jun 05 2017

Ett high school-år är mer än bara studierna! När du är iväg kommer du inte bara få uppleva en riktig high school-anda under skoltid, utan även en massa andra coola saker som du aldrig skulle fått uppleva på gymnasiet hemma!

Du kommer bo hos en familj med liknande intressen som dig och få lära dig om deras traditioner och landets kultur i övrigt. Familjen kommer du med stor sannolikhet att skapa en livslång vänskap med och dina värdsyskon kommer att kännas som dina egna. Oavsett var du tillbringar ditt high school-år, kommer det finnas många sporter och aktiviteter som du kan vara med på, både i och utanför skolan. Vill du kanske spela ett instrument, vara med i fotbollslaget eller prova på att surfa kanske?

Under året kommer du att träffa nya vänner, kliva utanför din komfortzon och uppleva en helt ny värld än den hemma. Bli den spännande och intressanta utbytesstudenten i din nya hemstad, och upplev balen och examen som är precis som på film. Ett high school-år utomlands gör dig mängder med erfarenheter rikare!

Vi tar nu emot ansökningar för 2018! Ansök senast den 30 juni och vi garanterar dig 2017 års pris samt vårt populära Welcome camp!