Därför ska du åka på high school-utbyte med STS

Thu Jul 26 2018

Att åka på high school-utbyte är ett stort beslut, men det kommer vara det bästa beslutet i ditt liv. Vi hjälper dig! Här är några anledningar till varför du ska åka på utbyte med STS.

Flera destinationer att välja på

När du åker på ett high school-utbyte med STS kan du välja på en mängd olika destinationer, allt för att du ska kunna förverkliga just din dröm. Med oss kan du välja att åka till spännande länder som Kanada, Italien och Nya Zeeland – eller varför inte spännande Japan? Våra experter hjälper dig att hitta den perfekta destinationen för just dig! Nästa år kan du fira Thanksgiving i USA, upptäcka det spännande djurlivet i Australien eller njuta av närheten till både rivieran och Alperna i Frankrike.

Passa på att åka på en roadtrip

Om du väljer att åka på ett utbytesår till USA eller Kanada kan du avsluta året med en roadtrip! Kan du tänka dig ett bättre avslut? Inte vi heller. På Coast to Coast åker du från Los Angeles till New York och får upptäcka 15 stater på vägen. Du får bland annat se Grand Canyon, Las Vegas och Washington D.C. En riktigt maxad roadtrip! Du kan också välja Canada Adventure där du får upptäcka det absolut bästa av Kanada. Otroliga nationalparker, vandring och cykling varvas med städer som Vancouver och Calgary – ett riktigt häftigt avslut på ditt utbytesår!

Vi vet vad vi pratar om

Vi brinner verkligen för resor och kulturella utbyten! Innan, under och efter ditt utbytesår får du hjälp av våra experter som har egna erfarenheter om att gå på high school och plugga utomlands. I 60 år har vi hjälpt ungdomar att ta steget ut i världen och förverkliga sina drömmar. Vi ser fram emot att hjälpa dig också!

STS Welcome Camp ingår

För att du ska få den bästa möjliga starten på ditt utbytesår ingår STS Welcome Camp! Tillsammans med elever från hela världen förbereds du för ditt stora high school-äventyr. Du får massor av praktisk information om livet i ditt nya värdland och du får en inblick i vad du kan förvänta dig under ditt high school år. En fantastisk start på ett fantastiskt år!

Få bästa möjliga starten på ditt high school-äventyr med STS Welcome Camp.

Spana in våra bloggar och vloggar för att bli ännu mer inspirerad av våra tidigare studenters äventyr, eller kontakta oss så berättar vi mer.