Astrid åkte till Österrike och vill göra det igen!

Wed Dec 21 2016

Här får du läsa Astrids berättelse! Hon kom till Österrike från Frankrike hösten 2015 och stannade där i tio månader.

Vill göra det igen

Året i Österrike är helt klart min hittills bästa upplevelse i livet. Nu när jag är ”hemma” igen drömmer jag bara om att göra ett till utbytesår, i ett annat land. Lära mig ett nytt språk och bli en del av en ny kultur, igen. Plocka upp nya vanor som folk i mitt hemland tycker är märkliga, igen. Lära känna folk från hela världen som kommer att bli mina bästa vänner efter bara några minuter eftersom de också vet hur det är att vara en främling, igen.

Österrike har massor att ge

Österrike må vara ett litet land. Folk kan tro att de pratar ”österrikiska” (vilket inte är helt fel) eller blanda ihop det med Australien (sorry, jag har inte sett någon känguru där). Men det har verkligen mycket att erbjuda, oavsett om du gillar skidåkning, klassisk musik eller vals eller om du helt enkelt bara är nyfiken och redo att ta in allt som landet har att ge.

Mitt enda råd!

Det enda råd jag kan ge dig: gör det. Välj det land som verkligen får dig att drömma. Åk till Australien om du vill. Det kommer inte att vara enkelt varje dag, men du kommer inte att ångra det. Jag lovar.

Vi tackar Astrid för att hon delar med sig. Och nu är det din tur att åka på det stora äventyret. Vi kan hjälpa dig hitta din drömdestination. Det är bara att slå en signal, maila eller chatta med oss här på hemsidan så sätter vi igång tillsammans!