För studenter 14–18 år

High School Select i Irland

Irland består av två länder, republiken Irland och Nordirland, som är en del av Storbritannien. Som utbytesstudent med STS är du baserad i republiken Irland, vars huvudstad heter Dublin. Den gröna ön med sin stolta kultur, fullspäckad med traditionell musik, märkliga sporter, charmiga människor och vackra landskap väntar på dig. Dessutom har Irland utsetts till världens vänligaste land två gånger. Det är säkert, vackert och välkomnande och väntar på dig!

Hög nivå på utbildningen

Det irländska skolsystemet har ett mycket gott rykte och det är hög nivå på undervisningen. Att du lär dig flytande engelska är också ett av skälen till Irland är ett bra alternativ för ditt utbytesår. High school i Irland kallas Secondary School och är uppdelad i två delar: Junior Cycle och Senior Cycle. De flesta utbytesstudenter placeras i Senior Cycle, där du har en blandning av teoretiska, praktiska och konstnärliga ämnen. Engelska och matematik är obligatoriska och resten får du välja själv.

Du kan välja var på Irland du vill studera

Med STS High School Select kan du skräddarsy ditt High School-utbyte så det möter alla dina önskemål och preferenser. Berätta för oss vad som är viktigast för dig så ser vi till att du får precis den upplevelsen du vill ha.

Läs mer om ditt utbytesår på Irland här!