För studenter 14–18 år

High School Select i Storbritannien

Ett utbytesår i England ger dig ett år fullt av nya upplevelser i en annan kultur. Historia, tradition och monument. Det senaste inom musik, film och mode. Enligt många har de världens bästa fotbollsliga, och här hittar du världsberömda städer som London, Oxford och Edinburgh. Storbritannien har verkligen allt.

Du får en bra utbildning i Storbritannien

Det brittiska utbildningssystemet har gott rykte och ses ofta som ett av världens bästa. Ett utmärkt val för ditt high school-utbyte! Dessutom är det ett perfekt val om du vill satsa på att förbättra din engelska. Skolor i Storbritannien erbjuder även en hel mängd aktiviteter utanför läroplanen som sporter, musik, konst, kultur- och akademiska klubbar. Ditt utbytesår i Storbritannien kommer att ge dig fina minnen för resten av livet.

Du kan välja var i England du vill studera

Med STS High School Select kan du välja själv så som stad och skola som du vill gå på. Det kan vara bra om du vill bo nära självaste huvudstaden London, Brighton eller Oxford. Men oavsett vart du åker så kommer du få en oförglömlig High School-upplevelse. Vi hjälper dig att skapa det gymnasieutbyte som är perfekt för just dig!

Läs mer om ditt utbytesår i Storbritannien här!