Empowering young people since 1958!

Infomöte om att vara värdfamilj i Sverige

Plats: Online samt i Göteborg
Adress: Kyrkogatan 48
Datum och tid: 1 Augusti 2019, 17.00-18.00

Få chansen till ett kulturellt utbyte genom att ta emot en utländsk gymnasieelev som kommer till Sverige i höst! Vi har nyfikna elever från hela världen som spenderar allt från tre månader upp till ett helt läsår i Sverige. På vårt möte kommer vi att besvara alla frågor och berätta hur du kan få en extra dimension i vardagen och vänskapsband för livet.

Vi finns till hands under hela utbytesperioden. Vi på STS ordnar med skolplats och har även en kontaktperson nära. Vi stämmer av månadsvis och finns med er hela vägen från början till slut.

Du bestämmer vad som passar dig. Alla elever är olika, självklart är ni med och påverkar och väljer vem ni vill ta emot. För oss är det viktigt att det känns bra från båda sidor. Kanske har ni liknande intressen eller hobbys? Tänk så kul ni kan ha ihop!

De här och många fler frågor besvarar vi på detta möte - anmäl dig här nedan. Du kan även boka ett personligt möte eller ställa frågor på 0771-20 20 40 alternativt [email protected]. Du kan delta på mötet på plats (och då bjuder vi på fika) eller med dator/mobil. Vi mejlar instruktioner och bjuder in till mötet samma dag som mötet är.

Välkommen!

Anmälan